Unitatea de învățământ de la Boboc îl prezintă, astăzi, pe Alexandru Manolescu, elev fruntaș în anul doi în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari si Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, specialitatea „Aeronave și motoare de aviație”.
De mic am avut o pasiune pentru avioane. Mi-am dorit să știu cum funcționează în totalitate, cum sunt reparate, îngrijite. Așa am început să mă interesez despre ele. Îmi aduc aminte și acum că strângeam bani pentru anumite reviste despre aeronave, iar unele ediții conțineau și câte o machetă pe care trebuia să o construiești personal. Eram fascinat de acest lucru, deoarece nu era doar un hobby pentru a-mi ocupa timpul, dimpotrivă, devenise o pasiune, o dorință a vieții de a avea ocazia de a fi langă ele mereu.
Prin urmare, am ales această cale, cariera militară, și nu regret nicio secundă alegerea făcută. Pe viitor voi construi calea cu pași mărunți spre a deveni un tehnician de bord, lucru greu de făcut, dar nu imposibil.” , spune tânărul elev de la școala militară a unității de la BOBOC. 
Foto: slt. Laura Bașturea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here