Direcția de Sănătate Publică (DSP) Buzău a anunțat programul de asigurare a asistenței medicale în județul Buzău pentru perioada 30 noiembrie – 5 decembrie. Astfel, asistența medicală este asigurată prin camerele de gardă ale unităților spitalicești din județ, respectiv Spitalul Județean de Urgență Buzău, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, Spitalul Orășenesc Nehoiu și Spitalul de Boli Cronice Smeeni. De asemenea, urgențele vor fi asigurate de Serviciul Județean de Ambulanță, asistența medicală de urgență fiind realizată și de cele trei centre de permanență din județ, de la Berca, Vernești și Vintilă-Vodă.

Totodată, DSP precizează că majoritatea farmaciilor din municipiul Buzău vor funcționa cu program scurt în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Buzoienii care au nevoie de medicamente în această perioadă au la dispoziție farmacia Dona 49, de pe Bulevardul Unirii Sud, bloc P10, parter, care va funcționa cu program non-stop.

O altă variantă în acest sens este și cea oferită de farmaciile deschise în centrele comerciale din municipiu, care au program de funcționare pentru perioada minivacanței de 1 Decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.