Măsuri luate de autoritățile din Buzău în vederea reducerii timpului de așteptare între proba teoretică și cea practicăsusținute de candidați în vederea obținerii permisului categoria B.
În contextul unui număr ridicat de aspiranti la permisul auto, aceștia aveau de așteptat chiar și 2 luni și jumătate până la susținerea probei practice. Pentru a scurta pe cât posibil această perioadă, s-a luat decizia detașării unui examinator auto categoria B din cadrul IPJ Buzău, începând cu data de 1 octombrie.
Pe locurile astfel create, au fost reprogramați în luna octombrie candidații programați inițial în luna noiembrie a acestui an. Candidații au fost înștiințați telefonic despre schimbarea datei la care trebuie să se prezinte pentru proba practică. cei care, din diverse motive, nu au putut fi contactați și care nu vor putea fi informați nici de către școlile de șoferi vor susține proba practică a examenului pentru permisul auto în luna noiembrie, la data stabilită inițial.
De asemenea, începând de joi , s-au suplimentat locurile pentru programări online la proba teoretică.
Ca urmare, cei care vor să susțină mai repede examenul se pot reprograma pe locurile nou-create prin anularea programării inițiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.