Astazi, consilierii municipali stabilesc regulamentul de organizare si functionare a Politiei Locale. Aceasta va cuprinde un numar de 469 de salariati majoritatea fosti politisti comunitari care vor fi impartiti pe mai multe servicii care vor intra in atributiile noii structure formate.

319 vor fi responsabili cu paza bunurilor,valorilor si institutiilor scolare. 89 de salariati vor fi responsabili cu Ordinea si Linistea Publica regasindu-se in patrule mixte alaturi de politistii din cadrul Politiei municipiului Buzau, 17 persoane vor fi responsabile cu Ciculatia si Disciplina Rutiera, 19 angajati vor deservi compartimentul de Logistica, Dispecerat si Interventie Rapida. Pe langa acestea Politia Locala a primit si o serie de sarcini noi respectiv

Disciplina in Constructii si Afisaj Stradal(3), Protectia Mediului (3), Inspectia Comerciala (4) si Evidenta Persoanelor (3). Politia locala va functiona cu incepere de la 1 Februarie iar angajatii care vor deservii noua structura sunt fostii Politisti Comunitari. Ca element de noutate, Politia Locala va avea unifrme noi,  diferite de cele  ale fostilor  Politisti Comunitari, insa baza materiala va fi cea care a deservit si Politia Comunitara.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Constantin-BOSCODEALA5.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.