Cam o mie de buzoieni au fost prezenți, sâmbătă, la deschiderea ediției din acest an a Târgului „Dragaica”, organizarea și participanții fiind cam aceiași în ultimii ani. Dacă anul trecut, la spectacolul organizat la intrarea în bâlci, Casa de Cultură a municipiului l-a avut ca invitat special pe interpretul Ionuț Dolănescu, la ediția din acest an, recitalul Mariei Dragomiroiu a fost motivul pentru care buzoienii au decis să viziteze târgul tradițional încă din prima zi, deși un alt elementul de noutate nu a existat, ceea ce face ca Drăgaica să își piardă farmecul de altă dată și să se transforme, cu timpul, într-un bâlci obișnuit.

Deschiderea ediției din acest an a fost însă animată de numeroși oameni politici, reprezentanți ai administrației județului,  dar și senatori, deputați, consilieri locali și județeni, ori șefi de instituții publice.
Nu a lipsit nici mesajul primarului municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, din deschiderea evenimentului, care și-a exprimat dezamăgirea că târgul parcă își pierde din frumusețea de altădată, dar i-a asigurat pe cei prezenți că se fac toate eforturile ca și această ediție a târgului să fie pe placul cât mai multor buzoieni.
Deși au fost în număr mare în prima zi de Dragăica, puțini au fost cei care s-au încumetat să se dea în comedii sau să se așeze la terasele amenajate pentru a servi o porție de mici sau cârnați.

Intrarea în târg costă 2 lei, excepție fac copiii cu vârsta de până la 14 ani care beneficiază de gratuitate.

Târgul „Drăgaica” se va încheia pe data de 24 iunie, de Sărbătoarea Sânzienelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.