Astăzi s-a deschis cel mai modern cinematograf din Buzău, HAPPYCINEMA® Buzău în incinta Galleria Mall. În săptămâna lansării, primii clienţi ai noului cinematograf se bucură de proiecţii speciale.

Cinematograful 3D de ultimă generație se află la etajul 1 al Galleria Mall Buzău și are o capacitate de 400 de locuri în 3 săli generoase dotate cu echipamente de proiecţie şi sonorizare de ultimă generaţie, inclusiv sistemul de vizionare tridimensională MasterImage 3D. În plus, HAPPYCINEMA® Buzău a dotat fiecare sală cu câte un rând de locuri Premium, deosebit de confortabile. În foyer, cinefilii se pot relaxa în spaţiile lounge.

Desfășurat pe o suprafață totală de 1.000 de mp şi cu o investiţie de 850.000 de euro, HappyCinema este locul în care buzoienii au ocazia să vizioneze filmele preferate în fiecare zi de luni până duminică de la ora 10:00 dimineața la ora 22:00 seara.

La HAPPYCINEMA® Buzău vor rula cel puţin zece filme diferite în fiecare săptămână, iar premierele şi avanpremierele momentului se vor difuza de mai multe ori pe zi. Diversitatea programului, precum şi tarifele diferenţiate pe interval orar şi speciale pentru elevi, studenţi şi pensionari, fac din HAPPYCINEMA® Buzău un cinematograf accesibil pentru toţi buzoienii şi nu numai.

Rezervările se pot face pe www.happycinema.ro, selectând mai întâi oraşul şi apoi locurile preferate din sala de cinema, iar noutăţile, promoţiile şi ofertele speciale vor fi anunţate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HappyCinemaBuzau/, pe site dar şi în foyer-ul cinematografului.

HAPPYCINEMA® este un brand nou în piaţa operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, HAPPYCINEMA® are planuri de extindere la nivel naţional, în 2016 având planificate deschiderea de cineplexuri în alte 3 oraşe cu o populaţie de peste 80.000 locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.