Prezent la Buzău la evenimentul organizat în zona rondului din fața Gării, președintele Camerei Deputaților a criticat în termeni duri modul în care Guvernul gestionează începutul de an școlar.

Buzoianul Marcel Ciolacu acuză că, pentru asigurarea condițiilor igienico-sanitare și de tehnică didactică, Executivul a alocat sume mult mai mari pentru primăriile administrate de PNL, în comparație cu fondurile trimise către unitățile conduse de primari PSD: Sunt multe probleme. Marea măgărie este a Guvernului, care încearcă să mute iarăși, la fel cum a făcut cu pandemia, toată responsabilitatea către autoritățile locale. Am văzut și eu sumele acordate ieri către autoritățile locale, din fondul de rezervă al primului ministru. Sume importante… pentru administrațiile PNL, mai puțin importante pentru administrațiile PSD. Este politica anilor ’90 care se va dovedi falimentară pentru Partidul Național Liberal.

Președintele PSD a taxat și faptul că autoritățile centrale nu pot asigura tablete pentru toți elevii. 

S-a vânturat mult timp treaba cu <<vom avea un învățământ online>>. Știu și eu, știe și primul ministru, știe și președintele României că este o gogoriță și o miniciună. Sunt vreo 5000 de U.A.T.-uri neacoperite, deci nu se putea face acest lucru. Plus că nu au venit mult-trâmbițatele tablete, măcar manualele dacă ar fi avut capacitatea de a acoperi nevoile copiilor., a declarat Marcel Ciolacu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.