Începând de luni, 19 aprilie, timp de trei luni, parcarea autovehiculelor, atât pe carosabil, cât și pe trotuar, pe strada Transilvaniei (tronsonul de la Fabrica de bere – str. Bazalt) și pe B-dul Industriei (Rond Str. Spătarului – str. Aurel Vlaicu), va fi interzisă. Șoferii care nu vor respecta această nouă regulă vor avea mașinile ridicate cu autospeciala de la URBIS.

Sunt noile măsuri impuse odată cu începerea lucrărilor de reabilitare a celor două segmente din municipiul Buzău, în cadrul celui mai mare proiect de refacere a infrastructurii cu ajutorul fondurilor europene.

Astăzi, în zi cu mare semnificație pentru istoria urbei noastre, ziua patronului spiritual Sf Mucenic Sava de la Buzău, a fost predat amplasamentul pentru cel mai amplu proiect european, asfaltarea bulevardelor Unirii, Industriilor si str Transilvaniei!La sediul constructorului am avut o primă ședință de lucru cu echipa de proiect, cu toți posesorii de utilități, apoi cu agenții economici din zona Industrială pentru că ne dorim ca pe durata lucrărilor să nu perturbăm activitatea economică!Lucrările vor începe luni, 19 aprilie cu primele două santiere, Transilvaniei (segmentul Fabrica de bere – str.Bazalt) și B-dul Industriei (segmentul rond Str. Spătarului – str. Aurel Vlaicu)., a anunțat viceprimarul orașului Buzău, Ionuț Apostu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.