Poliţiştii buzoieni sunt angrenaţi, zilnic, până pe data de 16 august, inclusiv, în acţiuni preventive pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Activitățile fac parte din calendarul campaniei „SPEED” al Rețelei Europene a Poliţiilor Rutiere (ROADPOL).

„Vor fi folosite echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, care vor fi amplasate în sistem „cascadă”, în special în zonele unde se înregistrează cele mai mari valori de trafic.

Activităţile de pe raza judeţului Buzău se desfăşoară în conformitate cu acţiunea iniţiată la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acţiunea este circumscrisă calendarului de activităţi al Poliţiilor Rutiere Europene (ROADPOL) pentru anul 2020 şi se desfăşoară simultan pe teritoriul tuturor statelor membre.

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliţiştii buzoieni vă recomandă să circulaţi cu prudenţă, cu viteză adaptată permanent condiţiilor meteo-rutiere şi să acordaţi o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!” , se arată într-o informare a IPJ Buzău. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.