epa08179095 A researcher at work in the laboratory of Clinical Microbiology, Virology and Emergency Diagnostics of the Luigi Sacco hospital in Milan, Italy, 30 January 2020. The Italian authorities are making medical research measures to deal with the possible emergency of the Coronavirus. EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Patru focare de coronavirus sunt active în centrele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Cea mai gravă situație se regăsește la Complexul de servicii comunitare din Beceni, unde sunt 17 persoane, copii și angajați, confirmate cu COVID-19.

”În urma seriei de testări începută în data de 18.06 în cadrul a 4 unități au fost înregistrate câte cel puțin 3 cazuri angajati pozitivi, astfel că DSP a declarat focar, conform legislației. Dintre acestea, în cadrul unității de la Beceni, unde DSP a realizat testarea tuturor angajaților și beneficiarilor, au rezultat 7 beneficiari și 7 angajați confirmați cu coronavirus. Dintre angajații pozitivi de la nivelul DGASPC, aceștia reprezinta personal de îngrijire și administrativ”, precizează reprezentanții DGASPC.

Așadar, cea mai gravă situație se regăsește la complexul de la Beceni unde sunt 17 bolnavi cu COVID-19 dintr-un total de 32 de angajaţi şi 24 de copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.