Medicii buzoieni se luptă să îi salveze viața Andreei, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Șarânga, intoxicată cu monoxid de carbon rezultat de la un boiler defect. La Spitalul Județean a ajuns, de la Constanța, autospeciala pentru tratamente hiperbarice, care să îi ajute pe medici să îi scandă concentrația de dioxid din sânge.

Adolescenta a fost găsită de părinți zăcând inconștientă în baia locuinței sale din localitatea buzoiană Șarânga. Fata intrase să facă un duș, însă rudele au început să se îngrijoreze în momentul în care au văzut că nu mai iese.

La scurt timp, trei ambulanțe au plecat de la Buzău spre locul indicat în apelul la 112. Neoficial, medicul de pe salvare ar fi constatat că fata era într-o stare de semiconștiență, însă, până la Buzău, inima Andreei s-a oprit de mai multe ori. Medicii au reușit să o resusciteze de fiecare dată, însă pacienta a intrat într-o comă profundă.

Disperați că fata lor nu își revine, părinții au încercat să-l contacteze pe Raed Arafat. Șeful SMURD le-a răspuns la telefon și, mai mult decât atât, a decis să trimită la Buzău un autocamion ce conține o cameră hiperbarică, în care Andreea urmează să fie introdusă și transportată la București.

Autospeciala nu a putut fi folosită, întrucât starea adolescentei nu permitea transportul acesteia. Între timp, starea fetei s-a ameliorat, iar medicii fac în continuare efortuti pentru a o ajuta să își revină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.