Spitalului Judetean de Urgenta Buzau i-au fost alocata, prin Ordin al ministrului Sanatatii, suma de 631 mii lei, pe care cea mai mare unitate spitaliceasca buzoiana o va folosi pentru efectuarea unor reparatii capitale la doua dintre sectiile sale. Este vorba despre Sectia Pediatrie, care va primi suma de 261 mii lei, si despre sectia de anatomie patologica (Morga), care va beneficia de suma de 370 mii lei.

Conform purtatorului de cuvant al Directiei de Sanatate Publica, inspectorul Mihaela Voineagu, spitalele din judetul Buzau au cerut, in acest an, pentru lucrari de modernizare si reparatii capitale ale unor sectii, suma de 3,5 milioane lei. Pe langa sectiile sus-amintite ale Spitalului Judetean de Urgenta si  Spitalul Municipal Ramnicu Sarat a cerut bani pentru reparatii capital la Sectia de Pneumoftiziologie si pentru modernizarea celei de Neonatologie-Pediatrie.

Sursa citata mai spune ca sumele provenite de la Ministerul Sanatatii nu sunt singurele de care vor beneficia spitalele respective la capitolul “modernizari si reparatii capitale”, ci acestea vor primi bani si din partea Consiliului Judetean, respectiv Consiliului Local, in subordinea carora au intrat incepand din vara anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.