A trecut aproape o lună de când autoritățile buzoiene au cerut sprijin Guvernului pentru reabilitarea unor poduri intens circulate din municipiul reședință de județ, dar până acum niciun semn de la Centru.

Abia în circa două săptămâni ar urma ca Executivul să ia în discuție solicitarea autorităților din Buzău și să decidă dacă și ce sumă alocă pentru podurile extrem de șubrede.

La sfârșitul lunii iunie, la scurt timp după ce balustrada din beton a podului Marghiloman din municipiul Buzău s-a prăbușit pe carosabil, o comisie de experți a analizat în amănunt situația acestui obiectiv, dar și alte poduri degradate vizibil în ultima vreme. S-a ajuns la concluzia că atât podul Marghiloman, cât și cel de la Metalurgica au nevoie de reparații urgente.

Cum însă administratorul obiectivelor, Primăria Buzău, nu are banii necesari, s-a apelat la ajutorul Guvernului. O sumă de 7,5 milioane de lei din fondul de intervenții al Executivului a fost solicitată de autoritățile buzoiene încă de la finele lunii iunie. Timpul a trecut, Guvernul nu a luat nicio decizie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.