foto arhivă

Un bărbat de 39 de ani și-a pierdut viața azi-noapte pe drumul european E85, la ieșirea din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:00, pe sensul de mers Buzău-Focșani. Din cercetările polițiștilor a reieșit că victima, un bărbat de 39 de ani, din Botoșani, se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

După doar câțiva pași, bărbatul a fost spulberat de o dubă condusă de un vrâncean de 22 de ani. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu l-a văzut pe pieton, izbindu-l în plin.

„Șoferul era în șoc; repeta întruna; . Cât despre victimă, vă pot spune că nu a avut nicio șansă. Avea fractură de coloană cervicală și coloană vertebrală, mâinile îi erau ca niște cârpe; era politraumatizat. Când am ajuns eu, era deja acoperit cu folie izotermă.”, a povestit un martor.

Trupul bărbatului a fost preluat de un echipaj de la Medicină Legală și transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.