Polițiștii de la Secţia de poliţie rurală Merei au luat măsura reținerii unui bărbat de 47 de ani, din Merei, care a încălcat obligațiile ordinului de protecție emis pe numele său, fapta fiind sesizată de soţia acestuia, o femeie de 39 de ani, tot din Merei.

,,Din cercetări a reieşit că ce doi soţi sunt în prezent în proces de divorţ, iar instanţa a emis pe numele buzoianului, în data de 21 august a.c., ordin de protecţie pentru o durată de 12 luni.

În perioada 8-12 noiembrie a.c., bărbatul ar fi contactat-o telefonic, încălcând prin aceste acțiuni măsura de interzicere a oricărui contact, inclusiv telefonic cu soţia sa, măsură ce a fost dispusă prin sentința civilă emisă de instanţă.

Mai mult, bărbatul ar fi provocat distrugeri reţelei de alimentare electrică a imobilului în care locuieşte soţia sa.

Bărbatul a fost depistat de către polițiști, iar în urma materialului probator administrat, față de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție şi distrugere.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.