UPDATE

Prezentat în fața instanței de judecată, bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

*ȘTIRE INIȚIALĂ

La data de 10 iunie a.c., în urma materialului probator administrat, poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Smeeni, pentru încălcarea unui ordin de protecţie provizoriu.

,,Din cercetări a reieşit că, la data de 8 iunie a.c., localnicul a solicitat intervenția polițiștilor pe motiv că fiul său, de 23 de ani, l-ar fi agresat. Politistii au constatat că bărbatul nu ar fi fost agresat, dimpotrivă, el ar fi fost cel ce și-ar fi amenințat cu acte violență fiul și soția.

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și au emis ordin de protecție provizoriu, prin care îi era interzis să se apropie de soția și de fiul său la o distanță mai mică de 100 de metri. Ulterior, la data de 10 iunie a.c., bărbatul ar fi încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu, s-ar fi deplasat la imobilul în care locuiau cele două persoane și le-ar fi amenințat din nou.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, pe bază de ordonanță, l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore., precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.