Potrivit unei postari pe Facebook, ce apartine contabilului Primariei Sapoca, sedinta de Consiliu Local din 10 iulie a fost perturbata de 4 consilieri locali care au ales sa voteze cu…pumnul.

Mai exact, la o discuție în contradictoriu pe marginea unui punct de pe ordinea de zi cu reprezentanții opoziției, doi dintre consilierii PSD ar fi sarit la bataie. Incidentul a fost confirmat si de alte surse din Primaria Sapoca si, potrivit acestora,  cei 4 s-au batut zdravan pana ceilalti participanti la sedinta au reusit sa ii desparta.

„Bătaie astazi 10.07.2018 în cadrul Consiliului Local Sapoca….. La o discuție în contradictoriu pe marginea unui punct de pe ordinea de zi cu reprezentanții opoziției Burlacu Ion și Bleav Constantin , doi dintre consilierii PSD, si anume Raducn Gheorghe zis „Georgica” și Trandafir Nicolaie nu au găsit contraargumente decât sa sară cu pumnii la bataie…. De… este specificul „carierei” lor la Spitalul Sapoca….( unul este instructor și celălalt portar )… Deh. .. Cam așa se rezolva problemele în ziua de azi….”, se arata in postarea pe Facebook a contabilului primariei.

Ramane de vazut daca vreunii dintre cei implicati vor alege sa depuna plangere la Politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.