foto arhivă jurnalul.ro

UPDATE

Prezentat în fața instanței de judecată, bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

*Știre inițială

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Brădeanu, a ajuns în arest, fiind reținut de Poliție, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție provizoriu a obligațiilor de a păstra distanța minimă determinată fată de victimă”. Împotriva vârstnicului soția sa avea emis un ordin de protecție, în urma numeroaselor scandaluri și episoade de violență în familie.

Aseară, în jurul orei 18:00, soția sa, în vârstă de 66 de ani, a solicitat sprijinul Poliției, reclamând că bărbatul era agresiv.

,,Agresorul a fost identificat în flagrant delict de către poliţişti, în curtea locuinței comune, cu toate că acesta avea obligația de a nu se apropia la mai puțin de 100 metri de persoanele din imobil, conform ordinului de protecție provizoriu emis anterior, în data de 3 februarie a.c.

Din cercetări a reieşit că, bărbatul ar fi pătruns în curtea locuinței comune și ar fi manifestat un comportament recalcitrant, provocâdu-le o stare de temere atât soției, cât și celor doi nepoți aflați în imobil. Femeia i-a solicitat în mod  repetat să părăsească imobilul, însă a refuzat acest lucru. 

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță.

Astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.