Primarului municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, i-a picat pe ministrul Educației, Daniel Funeriu. Astăzi, într-o conferință de presă, Boșcodeală a catalogat drept “dezastruoasă” prestația ca ministru a lui Funeriu.

Mai mult decât atât, întrebat dacă are vreun comentariu de făcut la faptul că Funeriu a cerut recorectarea lucrărilor de 10 de la Bacalaureat, printre care și cea a fiului său, Boșcodeală a replicat dur: “Rugămintea mea este că, dacă vrea cineva reverificarea, să o spună clar. Poate să fie ministrul Funeriu, care nu ştiu câte clase are, sincer, şi nici nu ştiu cum a învăţat în liceu, şi nici nu ştiu ce liceu a făcut, şi nici nu ştiu părinţii lui ce şcoală au şi ce educaţie de şapte ani. Cert, ca ministru este un dezastru.”

Fericit pentru nota obținută de către fiul său, Boșcodeală s-a declarat încântat de faptul că fiul său a ajuns în atenția presei în această manieră. „Mă bucur că prima oară când fiul meu a ajuns în atenţia presei a fost un caz fericit şi nu vreo înghionteală pe undeva sau ştiu eu ce”, a declarat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.