12140121898384625Bogdan Dinu a câştigat titlul de campion al circuitului Bigger’s Better 2013, după ce l-a învins la puncte pe compatriotul  Lucian Bot, într-un meci disputat pe durata a trei runde, vineri seară, în Sala Benfica din Lisabona, în superfinala piramidală a competiţiei.

În sferturile turneului de la Lisabona, Bogdan Dinu a dispus prin KO tehnic în repriza a treia de lituanianul Sergej Maslobojev, în semifinale l-a învins la puncte (decizie în unanimitate) pe francezul Fabrice Aurieng, iar în finală s-a impus în faţă lui Lucian Bot.

Până în finală, Bot l-a învins în sferturi pe polonezul Tomasz Sărară şi pe grecul Evgenios Lazaridis în semifinale, după ce l-a trimis la podea în prima rundă.

Circuitul Bigger’s Better 2013, ajuns la ediţia a treia, a cuprins opt etape, Dinu câştigând o etapă din Grecia, iar Bot pe cea din Slovacia.

În circuitul Bigger’s Better pot participa posesorii de licenţă box, kickboxing, thai boxing, muay thai boxing, MMA, care se încadrează cel puţin la categoria semigrea. Meciurile sunt de câte trei reprize a câte trei minute.

Super Finala Bigger’s Better de la Lisabona

SFERTURI

Evgenios Lazaridis (Grecia) b. p. Mathieu Kongolo (Belgia)

Lucian Bot (România) b. p. Tomasz Sarara (Polonia)

Bogdan Dinu (România) b. KO tehnic r.3 Sergej Maslobojev (Lituania)

Fabrice Aurieng (Franţa) b. p. Milen Paunov (Bulgaria)

SEMIFINALE

Lucian Bot (România) b. p. Evgenios Lazaridis (Grecia)

Bogdan Dinu (România) b. p. Fabrice Aurieng (Franţa)

FINALA

Bogdan Dinu (România) b. p. Lucian Bot (România)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.