În gala care are cap de afiş confruntarea dintre bulgarul Kubrat Pulev şi britanicul Hughie Fury este anunţat şi pugilistul român Bogdan Dinu. Buzoianul va lupta pe durata a zece reprize cu un englez de 31 de ani, Tom Little. Gala în care va lupta „bombardierul” Dinu va avea loc în Arena Amreec din Sofia, Bulgaria.

Dinu, în vârstă de 32 de ani, a luptat ultima oară în decembrie 2017. „Bombardierul” Bogdan Dinu revine în ring, după o pauză de aproape 11 luni. Buzoianul va lupta, într-o gală care va avea loc sâmbătă seară, în Sala polivalentă din Sofia, împotriva unui pugilist din Anglia, Tom Little, sportiv care are în palmares 10 victorii şi 6 înfrângeri. Britanicul se află pe locul 225 în clasamentul BoxRec, o poziţie deloc de invidiat. Little, în vârstă de 31 de ani, născut în oraşul Hatfield, Anglia, a pierdut în acest an înainte de limită cu Filip Hrgovic şi Daniel Dubois, la primul în repriza a 4-a iar la cel de-al doilea în a 5-a.

În ciuda absenţei îndelungate din ring, Bogdan Dinu, în vârstă de 32 de ani, este bine cotat, fiind pe poziţia a 9-a la WBA şi pe 13 la IBF iar dacă reuşeşte o evoluţie convingătoare în faţa lui Little, ar putea face în sfârşit pasul mult aşteptat de toţi cei care îşi pun speranţele în el. Adică, să lupte cu un adversary de top al categoriei „heavy”.În ultimul meci, Dinu l-a învins prin KO pe brazilianul Marcelo Luis Do Nascimento, într-o gală care a avut loc în Sala sporturilor din Buzău, în decembrie, anul trecut. 18 victorii şi zero înfrângeri la profesionişti este palmaresul buzoianului din forţele speciale al Poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.