În noaptea de sâmbătă spre duminică, în Costa Mesa, California, într-o gală promovată de Top Rank, pugilistul buzoian Bogdan Dinu va avea un meci dificil cu numărul 1 IBF și challenger obligatoriu pentru titlul mondial IBF la categoria grea, bulgarul Kubrat Pulev. Meciul este programat pentru 10 reprize.
”Dacă Bogdan îl va bate pe Pulev, își va scrie singur biletul către celebritate, pentru că va fi o victorie uriașă. Știu că s-au mai bătut la amatori. Dinu este din România, Pulev este din Bulgaria. Este ca și cum ar fi New York versus New Jersey în SUA. Se cunosc bine, iar Dinu este încrezător”, a declarat americanul Greg Cohen, co-promoter al lui Dinu.

Bogdan Dinu are 19 meciuri la profesioniști, cu o singură înfrângere (18 victorii / 14 KO). Eșecul l-a suferit în ultimul meci, în Statele Unite, în noiembrie anul trecut, în fața lui Jarrell Miller, KO în rundul 4. Kubrat Pulev (37 de ani, 26-1, 13 KO) este unul dintre challengerii obligatorii ai campionului mondial Anthony Joshua. Bulgarul a câștigat ultimele șase meciuri, singura sa înfrângere venind în 2014, în fața lui Wladimir Klitschko (KO 5).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.