Primarul Constantin Boscodeala a mai lansat o fumigena in directia actualei puteri, acuzand un ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in urma aplicarii caruia contul Primariei a ramas fara 30 miliarde lei vechi, bani care se cuveneau administratiei publice locale drept cota de 44 la suta din impozitul pe venit al salariatilor care-si desfasoara activitatea pe raza municipiului Buzau.

Sursa citata spune ca banii respectivi au fost virati nu in contul Trezoreriei Buzau, ca si pana acum, ci in cel al unitatii fiscale respective din localitatea unde firmele respective isi au sediul social. Astfel, din partea unor firme precum Martelli, cu aproximativ 1.000 angajati, ori Carrefour, cu 150 salariati, in conturile Primariei s-au virat sume precum 8, respectiv 4 lei. Mai mult, din partea altor firme, precum Ductil Steel ori Hoeganaes, nu a fost virat niciun ban, a mai spus primarul Constantin Boscodeala.

Deputatul Cezar Preda a spus, in schimb, faptul ca avem de-a face cu o falsa problema. El a spus ca, duminica, deja se virasera in contul Primariei 12 miliarde lei si ca restul vor ajunge in curand la destinatie: „Nu este o problema, doar ca banii nu au mai ajuns cand au vrut unii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.