După șase ore în care au încercat singuri să scoată un jeep blocat în albia unui râu din zona Gura Teghii, trei bucureșteni au primit sprijinul jandarmilor montani din Nehoiu, care au reușit să rezolve problema cu ajutorul ATV-ului din dotare.

,,Miercuri seară, în jurul orei 17:00, trei tineri din București au solicitat sprijinul jandarmilor prin apel la 112, după ce mașina lor a rămas suspendată în albia unui rău din zona cătunului Gura Milei din județul Buzău.

Tinerii au cerut ajutorul jandarmilor buzoieni după ce mai bine de 6 ore au încercat singuri să scoată mașina din noroi. Pentru că în zona în care se aflau nu era semnal, au hotărât ca unul dintre ei să meargă pe jos aproape 4 kilometri pentru a putea folosi telefonul.

Jandarmii din cadrul Postului Montan Nehoiu au ajuns în scurt timp la ei, și după aproximativ 3 ore de încercări, cu ajutorul ATV-ului din dotare, au reușit să tracteze autoturismul către o zonă practicabilă și să îi aducă în siguranță pe drumul public.

Cei trei tineri, cu vârste între 20 si 23 de ani, le-au povestit jandarmilor că fuseseră în călătorie pe munte, cu cortul, iar la momentul incidentului se aflau pe drumul de întoarcere spre București., precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.