Consilierii județeni au aprobat rectificarea bugetului județului, ca urmare a repartizării către județul Buzău a sumei de 12.147.000 de lei, rezultată din cote defalcate din impozitul pe venit și din TVA. Din această sumă, 4.882.000 de lei s-au alocat domeniilor „Învățământ” și „Asistență socială”. 207.000 de lei au revenit astfel învățământului special, pentru finanțarea nevoilor copiilor cu cerințe educaționale speciale, care frecventează cursurile Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive și cele ale Liceului Special pentru Deficienți de Vedere.
Alți 112.000 de lei au fost alocați ătre domeniul Asistenței Sociale, pentru finanțarea cheltuielilor căminelor pentru persoane vârstnice.

Liceului pentru Copii cu deficiențe auditive i-au fost alocați 85.000 de lei. În același mod s-a procedat și în cazul Liceului pentru Deficienți de Vedere, unitate căreia i s-au alocat prin această rectificare bugetară 122.000 de lei.

Suma de 112.000 de lei alocată Asistenței Sociale a fost direcționată către DGASPC, care va utiliza aceste fonduri pentru finanțarea cheltuielilor necesare pentru căminele de bătrâni pe care le are în administrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.