Judeţul Buzău este mistuit de incendii de vegetatie uscata. In doar cateva zile, pompierii au intervenit pentru stingerea unor astfel de incendii in mai multe zone, suprafetele arse insumand cateva zeci de hectare.

Un incendiu de vegetaţie izbucnit lângă şoseaua de centură a oraşului i-a pus pe jar pe pompieri. Intervenţia a fost foarte dificilă din cauza drumului impracticabil care era acoperit de mormane de gunoi. Focul a fost zărit de legumicultorii care au grădini lângă şoseaua de centură a oraşului Buzău. Speriaţi că incendiul se poate extinde rapid, oamenii au alertat pompierii. Pompierii au fost nevoiţi să stingă flăcările cu lopeţi şi maturi.   Incendiul ar fi izbucnit de la un foc nesupravegheat. Pompierii avertizează că utilizarea focului deschis este interzisă, iar nerespectarea prevederilor legale duce la sancţionarea cu amenzi de până la 1000 de lei.

De asemenea, zona din spatele strandului a fost cuprinsa de flacari. Politistii locali au fost cei care au dat alerta dupa ce au vazut un fum gros care se ridica din spatele parcului Tineretului. Si aici pompierii au actionat cu lopeţi şi maturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.