Costin FETIC, Octavian BUDIȘTEANU și Teodor TOMA organizează, incepand cu ora 10.00, la Muzeul Județean Buzău vernisajul expoziției „Străin în țara mea „, continuând astfel seria expozițiilor fotografice de excepție începute anul trecut cu expoziția „Sentimente și Emoții”. Cei trei fac parte din familia fotografilor „Marea Hoinăreală” – îndrumată de Sorin Onișor și Bogdan Comănescu.

„Strain în țara mea” – este o ilustrație la frumosul autentic românesc, fiind alcătuită din 20 de fotografii cu peisaje care surprind cu fidelitate ondularea mirifică a spațiului între câmpie, deal și munte.

„Scopul expoziției noastre este ca vizitatorii să conștientizeze semnele reale ale sintagmei „strain în țara mea”. Dacă anul trecut au fost prezenți peste 350 de vizitatori doar în ziua vernisajului, anul acesta sperăm să fie cât mai mulți cei care își iau răgazul de a ieși din cotidian și de a se bucura sincer în fața naturii” – Costin FETIC ( fotograf fondator Promovez România )

În cadrul aceluiași eveniment va avea loc și lansarea a două volume de fotografie realizate recent de Costin FETIC și Teodor TOMA.

Muzeul Județean găzduiește expoziția în perioada 18.04-2016- 30.04.2016, aceasta fiind apoi mutată în Cafeneaua Artiștilor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.