Un buzoian a fost găsit mort, în această dimineață, pe marginea unui drum județean din Brăila. Bărbatul în vârstă de 65 de ani ar fi fost bătut crunt de mai mulți indivizi care l-au abandonat apoi pe marginea drumului. Nenorocirea s-ar fi întâmplat aseară, pe drumul  judetean 203A, între localitatile Vișani si Câineni. Victima, un buzoian în vârstă de 65 de ani, se afla în căruță alături de fiul său, în vârstă de 41 de ani, și străbătea satele județului vecin pentru a vinde sare. În jurul orei 21:30, informează în exclusivitate DEBRĂILA.ro, cei doi ar fi intrat în conflict cu un grup de localnici. Grupul violent s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra buzoienilor, tatăl decedând în urma leziunilor.

Apelul la 112 a fost efectuat abia în dimineața zilei de luni, dupa ce fiul, care a stat toată noaptea lângă trupul neînsufletit al părintelui său, nu ar fi avut telefon mobil.

Politiștii efectuează cercetări la fata locului pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul sexagenarului. Singurul martor al presupusului omor, fiul victimei, se află internat în spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.