catuse
Noi detalii în cazul buzoianului care și-a ucis în luna noiembrie iubitul german, în Italia. Anchetatorii susțin că buzoianul ar fi avut nu mai puțin de trei complici, unul dintre ei fiind chiar tatăl său.
Toti cei care au participat la crimă au fost prinși după ce au fost dați în urmărire internaționala. Omorul, spun anchetatorii italieni, a fost comis de Laurentiu Dragan, care a fost capturat la Buzău.
Un complice de-al lui de 28 de ani a fost arestat la Galati, iar un altul a ajuns în arest, după ce a încercat să se ascundă în Norvegia. Si tatăl lui Laurențiu a fost reținut. DE altfel, carabinierii au găsit în adăpostul improvizat al bărbatului care cânta pe străzile din Italia mai multe obiecte furate din locuinta cetățeanului german.
Reamintim, buzoianul și-a ucis în luna noiembrie iubitul, un cetățean german de 49 de ani, director al unei firme de cosmetic. Ca să ascundă crima, individual ajutat de complicii săi a dat foc apartamentului. La ceva vreme de la grozăvie, criminalul a fost prins pe raza județului de către polițiștii buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.