Piesa “Let it shine”  interpretată de trupa Dream Walkers din care face parte şi buzoianul Teo Manciulea alături de Daniel Cândea, Daniel Prăjescu şi Emilian Nechifor, este una dintre cele 12 semifinaliste ale Selecţiei Naţionale Eurovision 2016.

Juriul a ales cele 12 piese calificate în finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2016: Jukebox, Mihai Trăistariu (MIHAI), Ovidiu Anton, Florena, Doru Todoruţ şi Irina Baianţ, Dream Walkers, Hayley Evetts, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat The Code & Georgian, Sandra şi Mihai Băjinaru.

În acest an, la Eurovision au fost înscrise 94 de melodii, dintre care 92 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. La verificarea dosarelor de înscriere, doi candidaţi au fost respinşi, întrucât nu au respectat cerinţele prevăzute în regulament. Anul acesta, în premieră, organizatorii vor publica pe siteul eurovision.tvr.ro

Cei 12 semifinalişti au fost prezentaţi, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, transmisă în direct pe TVR2.

Timp de trei zi La ediţia din acest an, sistemul de votare este unul nou. Din cele 12 piese din semifinală, şase vor accede în final: patru alese de un juriu de specialitate, iar două de către public, prin televot.Pe 6 martie va fi aleasă pies ace va reprezenta România pe scena de la Stockholm, Pentru prima dată câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi ales exclusive de public prin sistemul televoting.

Selecţia naţională se va desfăşura la Sala Sporturilor din Baia Mare şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe tvrplus.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.