In speranta ca norocul le va iesi in cale, buzoienii au luat cu asalt inca de astazi agentiile loto din oras.

La fiecare agentie sunt grupuri de cate 8-10 persoane, iar la cele centrale s-au format deja adevarate cozi.

Daca unii dintre jucatori au experienta de cativa ani la acest joc, altii recunosc ca joaca pentru prima data, determinati de castigul urias pus la bataie.

Premiul la prima categorie a Loto 6 din 49 a ajuns la 10,9 milioane de euro, cel mai mare înregistrat vreodată, potrivit Loteriei Române. Marele pot la cel mai important joc loto nu a mai fost câştigat din 12 noiembrie 2012. Din 2009, de când s-a introdus tragerea de joi, s-au înregistrat doar două câştiguri de cat. I la Loto 6 din 49 în ziua de joi. Restul premiilor au fost câştigate duminica. Primul câştig la cat. I a Loto 6 din 49 înregistrat la extragerea de joi a fost cu o zi înainte de Crăciun, în 2009. Premiul pus la bătaie atunci a fost de peste 40 milioane de lei. Al doilea câştig înregistrat joia la cel mai important joc loto a fost anul trecut, în ianurie. Atunci potul ajunsese la circa 9,8 milioane de lei.

La extragerea Loto 6 din 49 din 11 iulie au fost înregistrate aproape 1,1 milioane de variante şi jucate circa 490.000 de bilete. La jocul loto Joker au fost înregistrate 156.414 de variante şi jucate 75.341 de bilete. La Noroc situaţia este următoarea: 208.147 de variante jucate şi 162.978 de bilete jucate.

 Loto 6 din 49. Top 3 câştiguri înregistrate în istoria jocului:

1. Pe 27 ianuarie 2008 un jucător a câştigat aproape 47 milioane de lei.

1. Pe 7 iunie.2009 un jucător a câştigat puţin peste 46 milioane de lei.

3. Pe 24 decembrie 2009 un jucător a câştigat circa 40 milioane de lei.

Statistici legate de cei care au câştigat marele premiu la loterie:

– 95% dintre cei care erau necăsătoriţi înainte de a câştiga la loto s-au căsătorit ulterior.

– 55% dintre câştigători s-au declarat mai fericiţi după ce au luat potul cel mare. 43% au spus că acest lucru nu le-a afectat în niciun fel fericirea, iar 2% s-au declarat mai puţin fericiţi.

– 66% dintre câştigătorii la loto le-au dat bani fraţilor, 57% le-au dat bani copiilor, iar 51% le-au dat bani şi părinţilor.

– probabilitatea ca averea familiei unui câştigător să dispară după doar trei generaţii este de 90%.

– 40% dintre câştigători au dat mai mulţi bani în scopuri caritabile.

– 90% dintre câştigătorii premiului cel mare la loto au în continuare acelaşi cel mai bun prieten.

– 48% dintre cei care au câştigat premiul cel mare nu şi-au abandonat cariera. 45% şi-au început propria afacere.

Loto. Cercetătorii afirmă că nu este vorba doar de noroc

Joan R. Ginther din SUA a uimit lumea după ce a câştigat de patru ori premii foarte mari la jocuri loto, de fiecare dată cu tichete răzuibile. Prima dată a încasat 5,4 milioane de dolari. Peste un deceniu a mai câştigat 2 milioane de dolari, apoi peste alţi doi ani 3 milioane de dolari. Ultima dată a câştigat 10 milioane de dolari.

Să fie acesta noroc? „Nu”, spun cercetătorii. Femeia în vârstă de 63 de ani a fost profesor doctor de matematică şi absolventă la Universitatea Stanford şi are o inteligenţă foarte ridicată. Potrivit oamenilor de ştiinţă, Joan ar fi reuşit să pună la punct un algoritm bazat pe seriile biletelor tipărite la loto. Femeia a refuzat să vorbească despre acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.