Luni după amiază, conducerea Regiei Autonome Municipale a venit cu o veste foarte proastă pentru buzoienii racordați încă la sistemul centralizat de încălzire. Din cauza unei defecțiuni în sistem, furnizarea apei calde a fost sistată și nu se știe când va fi remediată problema. Întreruperea este cauzată de o avarie apărută la racordul PT 40 de la intersecția străzilor Vulcan și Grâușorului.
   Singurii care nu sunt afectați de defecțiunea care a dus la sistarea apei calde sunt abonații RAM din Micro XIV și din zona Bazalt, unde există  o rețea distinctă. Muncitorii de la RAM sunt la fața locului pentru remedierea defecțiunii. Conducerea Regiei speră și promite că defecțiunea va fi remediată în cursul acestei zile. 
”Nu vor fi afectaţi de această întrerupere clienţii deserviţi de centralele termice din cartierele  Micro XIV si Bazalt.Asigurăm clienţii unităţii noastre că personalul de specialitate va trata cu maximă seriozitate remedierea defecţiunii astfel încat, în cel mai scurt termen, să se reia furnizarea apei calde de consum la parametrii contractuali”, anunță RAM buzău, printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.