Un nou festival este pregătit pentru buzoieni. Este vorba despre un eveniment care reunește caricaturile realizate de mai mulți artiști, printre care și cele ale  celebrului actor Horațiu Mălăele. 

Dragi buzoieni, iubitori de artă și muzică, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” vă invită cu multă bucurie la prima ediție a Festivalului de Caricatură „BZâmbete”, care va avea loc sâmbătă, 19 iunie 2021, orele 18:00, la Vila Albatros, str. Plantelor, nr. 8B.

Evenimentul se prezintă ca o mixtură între vernisaj și manifestare mondenă în care publicul va putea admira Expoziția de Graficaturi semnată Horațiu Mălăele și va avea ocazia să participe la momentul de caricatură live susținut de artiștii caricaturiști: Adrian Bighei, Vasile Milică Ene, Iancu Avram, Cătălin Zaharia, Marian Avramescu, Daniela Bălan, Miruna Blănaru și Ștefan Daniel Lăzărescu. Nu vor lipsi nici surprizele. După 9 ani, trupa „Fără Zahăr” revine în Buzău cu un concert efervescent.

Expoziția de Graficaturi semnată Horațiu Mălăele va putea fi vizitată în perioada 21 iunie – 10 iulie 2021, la Vila Albatros – Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”, zilnic între orele 10:00 – 19:00.

Participanții la festival vor primi cadou o caricatură și multe „BZâmbete”.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID -19. , anunță organizatorii evenimentului din weekend. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.