Cadavrul unui bărbat a fost descoperit astăzi dimineață într-o baltă de excavație în localitatea Stăncești, comuna Vadu Pașii.

Pompierii s-au chinuit câteva ceasuri să aducă la mal corpul neînsuflețit. Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău au fost alertaţi dimineaţă de poliţiştii din localitate, cei care au descoperit cadavrul plutind pe baltă. Oamenii legii căutau un bărbat plecat de acasă de aproape două săptămâni. Un cîine de urmă a dat peste corpul neînsufleţit. După ce reprezentanții ISU au scos cadavrul din balta adîncă de circa un metru şi jumătate, anchetatorii şi-au dat seama că este vorba despre bărbatul dat dispărut de familie, un buzoian de 60 de ani din comuna Săgeata. Bărbatul fusese dat dispărut la Poliție, ieri după-amiază, de către sora sa. Ea le-a spus poliţiştilor că fratele său a plecat de acasă pe 30 aprilie pentru a-şi găsi de lucru. S-a angajat în localitatea Stănceşti ca cioban însă ieri omul a plecat cu oile la păscut şi nu a mai revenit.

Pe corpul neînsufleţit al bărbatului nu au fost identificate urme de violenţă. Omul ar fi consumat alcool în timpul zilei trecute astfel că este foarte probabil ca el să fi alunecat în mlaştina plină de stufăriş și astfel să se fi înecat. Polițiștii exclud varianta unei crime pentru că, în urma unei examinări preliminare, nu au fost descoperite urme de violență.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.