joi, martie 23, 2023

Călătoresc și navigheză pe internet. Wi-fi gratuit pe liniile Trans Bus

95
0

Conducerea Trans Bus a început să monteze routere wireless portabile pe autobuze, pentru ca pasagerii să beneficieze de internet gratuit pe durata călătoriilor. Începând cu data de 24 ianuarie 2016, a fost introdus serviciul Wi-Fi gratuit pe autobuzele liniei 3, ruta XXL – Gară – Strada Pinului şi retur. Toţi călătorii care deţin smartphone-uri sau tablete beneficiază de internet gratuit, la viteza de 4 MB/s. De pe 25 ianuarie, funcţionează un serviciu similar şi pe autobuzele liniei 4, Comat – Gara CFR şi retur.

Potrivit conducerii Trans Bus SA Buzău, în perioada următoare, toate autobuzele societăţii vor avea routere wireless portabile, montarea lor fiind parte a strategiei de dezvoltare.
Conform planurilor de viitor ale conducerii Trans Bus, staţiile vor fi prevăzute cu instalaţii pentru afişarea în timp real a curselor şi va fi introdus serviciul de e-ticketing, adică de înlocuire a biletelor clasice cu cartele de transport. În acest scop, în staţii vor fi montate aparate care vor elibera automat carduri de călătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.