Sursa foto: Facebook/ Danyel Dodin

În primăvară acestui an, toate echipele de la Urbis Serv munceau la foc continuu, la intrare în municipiul Buzău, pe artera pe care se află Cimitirul Eroilor. Primăria Buzău a investit acolo aproape o jumătate de milion de euro, pentru reabilitarea completă a strazii, a trotuarelor, amenajarea spaţiilor verzi şi a unor piste pentru biciclete, dar şi pentru amplasarea unor panouri dedicate eroilor din cele două războaie mondiale.

„Calea Eroilor” a fost inaugurată de ziua „Înălţării Domnului” printr-o ceremonie la care au participat miniştri în frunte cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dar şi înalte oficialităţi militare şi ambasadori ai ţărilor care au eroi înmormântaţi la Buzău.

La nici trei luni de la receptia lucrărilor de modernizare, trotuarul s-a surpat pe anumite porţiuni, iar unele dale s-au mişcat din loc. De asemenea, un rond de flori, dar si o porţiune de spatiu verde de pe Calea Eroilor din Buzau au fost acoperite de un mal de pământ, aparut langa pista de biciclete în urma unor excavaţii.

”Sunt câteva dale care s-au lăsat după o lucrare a unei firme care a executat branşamentul electric al viitorului magazin Lidl. Dalele au fost aranjate încă de azi dimineaţă. În cazul celălat, unde apare o săpătură, este o întrerupere a fibrei optice aparţinând Orange. Au primit aviz pentru săpătură doar în spaţiul de pământ după ce au fost scoase florile, flori ce vor fi replantate dupa remedierea defecţiunii. Calea Eroilor nu va fi afectată în niciun fel”, a venit cu lămuriri Ionuţ Apost, viceprimarul Buzăului.

Pe de altă parte, reprezentanții companiei Orange spun că muncitorii de la Urbis Serv le-au rupt fibra optică atunci când au efectuat lucrări pe Calea Eroilor, dar nu i-au anunțat de incident, ci au preferat să îngroape cablurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.