La listele de candidaţi PD-L pentru Buzău încă se mai lucrează, o spune preşedintele organizaţiei judeţene Cezar Preda. Prim vicepreşedintele PD-L a aminit că în Colegiul Director de ieri : “ s-au făcut discuţii cu fiecare organizaţie, în principiu s-au aprobat candidaturile având în vedere că noi am negociat cu toate celelate partide din alianţă, si ARD are la ora actuală stabilite colegiile în care vor candida fiecare dintre membrii săi.”

Cât priveşte candidaturile pentru judeţul Buzău deputatul Preda spune că listele nu sunt bătute în cuie : “  Vom face modificări în sensul obţinerii unui rezultat foarte bun , a creşterii capacităţii de aducerea voturilor a candidaţilor noştri. Vom avea şi mâine şi poimâine întâlniri, spre că luni să definitivăm lista” .

 

Cu un ochi la adversarii politici, Cezar Preda nu s-a putut abţine să nu remarce numele noi care se vehiculează în ultimele zile, nume total necunoscute buzoienilor, de persoane venite din alte judeţe ca să candideze aşa după cum s-au făcut negocierile între mai marii USL. “ Am văzut că şi ceilalţi se apropie de finalizarea listelor, am văzut foarte multe importuri, şi la PNL şi la PSD, dacă buzoienii votează importuri nu au decât , am văzut când a fost doamna Carmen Moldovan a fost de 5 ori la Buzău dintre care de 4 ori la depuneri de coroane.Tare treaba, dar poate acum vin alţii care vor face şi alte lucruri.”

 

Cezar Preda este de părere că scrutinul din 9 decemebrie va fi o competiţie foarte aspră. “ Eu nu cred că USL-ul va obţine la Buzău rezultatul cu care se tot laudă în urbe. Eu cred că PD_L îşi va menţine cei doi deputaţi şi un senator ca în 2008

 

Întrebat dacă îl va mai susţine în lupta pentru un fotoliu de parlamentar pe Paul Negoiţă ,  liderul PD- L Buzău a precizat categoric că nici nu paote fi vorba de aşa ceva, asta pentru că partidul are un candidat propriu şi , în plus Negoiţă nu a fosr fair-play la alegerile locale din 10 iunie. “ Nu îl sprijin pe Negoiţă, avem un candidat tânăr, Ciprian Ene , un avocat, un om care trebuie să crească în politica buzoiană şi dacă avem candidat noi nu sprijinim pe altcineva, când nu avem, ne gândim pe cine trebuie să sprijinim. Am fost corecţi astă-vară, l-am sprijinit pe preotul Paul Negoiţă la funcţia de primar, din punct de vedere al înţelegerii domnia sa nu a fost corectpentru că s-a trecut şi la consilieri muncipali şi astfel PD_L a pierdut doi consilieri municipali pentru că a a luat mult mai multe voturi la consilieri municipali decât îi trebuia.”

 

Privitor la candidatura lui Victor Mocanu pe Colegiul 3 senatorial, Preda a refuzat să mai comenteze spuncând că s-a săturat să primescă replici acide şi nemeritate. A conchis însă că : “ Nu-l judeci pe ăla care cere, judecă-l pe ăla care dă!

 

În ceea ce priveşte contracandidatul său pe Colegiul 7 la camera deputaţilor, Cezar Preda a ţinut să sublinieze că vede în Marcel Ciolacu un adversar aflat în tiparele USL: “ Domnul viceprimar Ciolacu e un candidat USL ca oricare alt candidat nu văd cu cea r fi mai slab sau mai putrenic ca orice alt candidat USL, dar poate cu ocazia asta o să se termine şi mitul ăsta ca aş avea eu înţelegeri cu PSD-ul sau cu PNL-ul. Cum credeţi că aş putea să negociez cu vreunul din ei, din poziţia mea din partid, a doua zi Ponta ar ieşi pe televiziuni şi ar zice uite ăla a venit la noi să negocieze. Şi dacă aş vrea nu pot să o fac”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.