DRAGOBETE TNL BUZAU-3
Filiala Buzău a Tinerilor Liberali a marcat, marți, ziua lui DRAGOBETE, împărțind tinerilor din oraș flyere cu istoria sărbătorii naționale a iubirii alături de o brățară a iubirii pe care cei care iubesc românește au fost invitați să o poarte.
Activitatea tinerilor liberali și-a propus să reînvie tradiția sărbătorii românești a iubirii într-o vreme în care sunt promovate tot mai mult sărbători importate de peste ocean.
La orele prânzului, cinci echipe de tineri liberali au împărțit în zona principalelor licee buzoiene flyere și brățări realizate manual adolesenților ieșiți de la ore sau aflați în drum spre școală.
„Am vrut să marcăm prin acțiunea de astăzi sărbătoarea iubirii la români, să o readucem în memoria colectivă pentru că tinerii din ziua de astăzi cunosc prea puțin sărbătoarea de DRAGOBETE fiind mai familiarizați cu Valentine’s Day. Mesajul nostru, prezent și pe flyerele pe care le-am împărțit astăzi, adresat tinerilor și nu numai este: IUBEȘTE ROMÂNEȘTE, ÎN CEL MAI CURAT ȘI INTENS MOD”, a declarat Liviu Barbu, președintele interimar al TNL Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.