Luminile de Crăciun se vor aprinde pe 1 Decembrie, odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun din Piaţa Dacia. Concertul de Ziua Naţională va începe la ora 16.00, capul de afiş al spectacolului fiind concertul Nicoletei Nucă.

Şi noaptea dintre ani va aduce pe scena din Piaţa Dacia cunoscuţi artişti de muzică populară, pop şi rock. Tot în decembrie, va avea loc, tradiţionalul concert de Crăciun „Johan Strauss Ensemble”, organizat de Primăria Buzău. De asemenea, începând cu data de 18 decembrie, în Parcul Crâng, va fi deschis Orăşelul Copiilor, care va rămâne deschis până pe 12 ianuarie 2020. În deschiderea Orăşelului, va susţine un concert Connect-R, dar şi numeroşi artişti locali.

Şi Consiliul Judeţean organizează diverse manifestări culturale şi evenimente specifice lunii decembrie.Duminică, 1 decembrie, de la ora 17.00, vor fi aprinse tunelurile de lumini din faţa Consiliului Judeţean şi de la Muzeul Judeţean. De la 17.30, la Muzeul Judeţean va fi prezentat buzoienilor un proiect cultural inedit, Muzeul Mobil, care va ajunge, începând cu 3 dece­mbrie, în toate localităţile judeţului. Este vorba despre un microbuz transformat sub forma unui muzeu mobil, în care se vor regăsi exponate reprezentative pentru istoria locală.Pe 5 decembrie, ora 18.00, reprezentanţii Consiliului Judeţean vor participa la festivitatea de aprindere a iluminatul festiv în staţiunea Sărata-Monteoru, unde va avea loc un recital de colinde, iar copiii vor primi cadouri de la Moş Nicolae. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.