Candidaţii din partea Uniunii Social Liberale şi-au depus astzi candidaturile la Biroul Electoral Judeţean.La eveniment au fost prezenţi toţi candidaţii, precum şi alţi membri ai PSD şi PNL. Dosarele candidaţilor au fost acceptate, reprezentanţii BEJ verificând corectitudinea documentelor. Candidatii pentru posturile de senatori ce revin Buzaului din partea USL sunt Eugen Teodorovici, Doina Tudor si Victor Mocanu, iar  pentru deputaţi George Scutaru, Adrian Mocanu, Titi Holban, Erland Cocei, Marian Ghiveciu, Eugen Nicolicea şi Marcel Ciolacu. „USL va obţine un scor foarte bun la Buzău care va situa judeţul pe o poziţie foarte bună în ierarhia pe ţară”, a spus George Scutaru, şeful PNL-iştilor buzoieni.

Lista definitvă a candidaţilor USL a întârziat de la Bucureşti după ce, spun surse din PSD, că Victor Ponta nu luase o decizie în ceea ce-l priveşte pe senatorul Ion Vasile. Cert este că liderul PSD i-a promis senatorului că-l va sprijini pentru că la rându-i acesta a făcut ceea ce i-a promis şefului său de partid: susţinerea candidatului PNL la preşedinţia CJ Buzău, implicare în campania de la referendum, însă înainte de toate a avut un vot decisiv pentru debarcarea guvernului MRU. Lista sosită de la Centru nu îl mai are pe Ion Vasile drept un candidat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Din zece candidaţi propuşi de USL pentru parlamentarele din 9 decembrie, cinci fac parte din categoria celor de import, trei de la PNL şi doi de la PSD. Iată lista candidaților USL pentru Parlamentul României:

Camera Deputaților

Colegiul 1 : George Scutaru ( PNL)

Colegiul 2 : Adrian Mocanu ( PSD)

Colegiul 3: Titi Holban ( PNL)

Colegiul 4: Erland Cocei ( PNL)

Colegiul 5 : Marian Ghiveciu ( PSD)

Colegiul 6 : Eugen Nicolicea  ( UNPR)

Colegiul 7 : Marcel Ciolacu ( PSD)

Senat

Colegiul 1 : Eugen Teodorovici ( PSD)

Colegiul 2: Doina Tudor ( PNL)

Colegiul 3 : Victor Mocanu ( PSD)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.