Canicula i-a determinat pe mulţi dintre locuitorii Buzăului să meargă la piscină sau la iarbă verde. Înarmaţi cu umbrele, șepci şi bere rece, oamenii au luptat cu căldura de afară. Unii s-au bronzat, alţii s-au scăldat, până la urmă toţi au încercat să profite din plin de vremea frumoasă de afară.

Sute de buzoieni s-au adunat ieri la ştrandul din Parcul Tineretului. Pentru doar trei lei pe zi pentru adulţi şi un leu pentru copii, buzoienii au făcut plajă, s-au scăldat, au jucat volei şi s-au simţit bine. Ca să scape de zăpuşeală, cei mai mulţi s-au refugiat la umbra teraselor şi au savurat berea rece.

Ştrandul are bazine pentru copii de 0,6 metri, iar pentru adulţi adâncimea ajunge la peste 2 metri. Specialiştii recomandă folosirea cremelor cu protecţie solară şi expunere la soare în două etape, la orele dimineţii şi seara, după ora 16.00, pentru a vă proteja de arsuri.

Nici piscinele private nu au scăpat de asaltul buzoienilor, goniţi din case de temperaturile extrem de ridicate. Chiar dacă au preţuri sensibil mai mari faţă de ştrandul municipiului, acestea nu au dus lipsă de clienţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.