Un tânăr de 26 de ani din Scutelnici a ajuns în anul 2007 după gratii după ce a bătut fără milă un bătrân din aceeaşi localitate. Victima lui a murit din cauza loviturilor primite,  iar tânărul care era cântăreţ bisericesc în comună, s-a predat. După cei 6 ani petrecuţi în închisoarea din galaţi se pare că nu s-a potolit şi continuă să comită infracţiuni chiar şi din spatele gratiilor. Tânărul folosea metoda „accidentul” şi suna la oameni în vârstă şi se dădea drept o rudă apropiată. Printre lacrimi povestea că a fost implicat într-un accident mortal şi că are nevoie de bani pentru a plăti un avocat. La câteva minute sună presupusul avocat, iar victimele, impresionate de drama lui, trimit banii în conturile indicate.

Aşa a procedat şi cântăreţul bisericesc din Buzău care, ajutat de alţi colegi de penitenciar, a reuşit să păcălească 7 persoane din judeţul Alba. Însă poliţiştii au intrat pe firul poveştii şi au descins în Penitenciarul Galaţi. Oamenii legii au stabilit că buzoianul era capul reţelei şi au ridicat telefoanele şi cartelele care s-au folosit în cazul păgubiţilor.

După percheziţiile din penitenciar, buzoianul a fost dus, împreună cu cei trei complici, la audieri la Alba. Pentru faptele sale, riscă să îşi mai adauge câţiva ani la pedeapsa pe care o mai are de ispăşit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.