Academia de Studii Economice din București începe cea de-a cincea ediție a ‘CARAVANEI ASE’, în vederea popularizării ofertei sale educaționale în licee și colegii din țară.

Academia de Studii Economice din București anunță desfășurarea în perioada 17 noiembrie — 9 decembrie 2016 a celei de-a cincea ediții a CARAVANEI ASE — ca parte a campaniei de promovare în licee și colegii din țară și din București a ofertei sale educaționale pentru admiterea la licență 2017.

Echipele CARAVANEI ASE, formate din reprezentanți ai facultăților — cadre didactice și studenți — se vor deplasa în 11 județe din țară și vor avea întâlniri cu elevi și profesori din 26 de licee și colegii, pentru a-i informa despre oportunitatea și modalitatea de a deveni studenții primei universități economice și de administrație publică a țării.

CARAVANA ASE va fi prezentă în cele mai bune licee și colegii din orașele: Alexandria, Buzău, Constanța, Focșani, Galați, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Târgu Jiu. Această campanie de informare oferă elevilor șansa de a participa la prezentări și discuții cu membri ai comunității universitare ASE despre programele de studii și metodologia de admitere la licență 2017, precum și despre facilități studențești, activități extracurriculare și perspective de angajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.