Cel mai aşteptat film al anului, Moromeţii 2, va avea o proiecţie de gală în prezenţa echipei la Buzău, pe 8 decembrie, la Casa de cultură a sindicatelor, de la ora 18.00. Biletele sunt disponibile online, pe Eventbook.ro şi la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film se apropie de final, după ce a reuşit să ajungă până acum în peste 50 de oraşe şi să aducă mai mult de 25.000 de spectatori la întâlnirea cu Moromeţii 2. Avanpremierele şi proiecţiile speciale organizate începând cu 29 octombrie au avut un ecou răsunător, majoritatea rulând cu casa închisă, filmul şi echipa fiind întâmpinaţi în cadrul caravanei cu aplauze şi entuziasm de fiecare dată.

„Eu nu am mai trăit aşa ceva niciodată în viaţă, sunt greu de descris în cuvinte experienţa şi emoţiile trăite la fiecare întâlnire cu publicul şi sunt profund recunoscător pentru tot acest val de apreciere şi iubire”, a declarat şi regizorul Stere Gulea.

Filmul s-a lansat oficial pe 16 noiembrie şi a adus după primele trei săptămâni în cinematografele din România aproape 155.000 de spectatori, plasându-se în primele poziţii din box office-ul românesc. Cei care încă nu au avut şansa de a vedea cel mai aşteptat film românesc al anului o pot face în continuare, în peste 80 de cinematografe din ţară. Moromeţii 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete (Horaţiu Mălăele), din satul din Câmpia Dunării, şi-l are în prim-plan pe mezinul Niculae (Iosif Paştina). Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el şi cea de-a doua soţie, Catrina (Dana Dogaru), tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.