Avertizarea meteo cod portocaliu a expirat, problemele rămân. Două drumuri naționale care tranzitează jud. Buzău – DN 2C Costești-Slobozia și DN 22 Rm. Sărat-Brăila rămân în continuare închise, după ce ninsoarea abundentă și viscolul semnalate din cursul nopții trecute au acoperit carosabilul cu cantități însemnate de zăpadă.

Începând cu orele 15.00, căderile de precipitații s-au diminuat semnificativ, însă vântul continuă să sufle cu putere în jumătatea sudică a județului, spulberând și aducând permanent pe șosele zăpada căzută, ceea ce îngreunează eforturile drumarilor de a degaja suprafața de rulare.

Alături de aceștia, sute de polițiști și jandarmi buzoieni aflați în patrulare sau în filtrele de informare/blocare înfruntă mai departe frigul și oboseala, până când situația va reveni la normal în județul nostru.

“Le transmitem întreaga noastră apreciere tuturor acestor oameni de nădejde pentru efortul depus și, desigur, le mulțumim și cetățenilor aflați în trafic care au respectat recomandările și indicațiile autorităților, contribuind considerabil la reușita intervențiilor!” a transmis Instituția Prefectului Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.