E o chestiune de ore până când Carmen Ichim, cel mai bun prefect pe care l-a avut Buzăul în ultimii ani, va fi schimbată de la conducerea Prefecturii. Șefa de la Casa Albă a fost anunțată aseară de subprefectul Leonard Dimian, cel care îi vânează postul, că va fi demisă astăzi în ședința de Guvern.

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, la Consiliul Județean, Carmen Ichim a prezentat bilanțul activității sale de la numirea în funcția de prefect, din 2017, până în prezent. În fața șefilor de servicii deconcentrate și a reprezentanților presei, Carmen Ichim a prezentat principalele realizări ale Instituției Prefectului în ultimii doi ani, începând de la decontaminarea terenului fostei rafinării Venus Oilreg Râmnicu Sărat până la mutarea camerelor de rovinietă de la Mărăcineni, reabilitarea podului sau consolidarea DN 10 în zona alunecării de teren de la Măgura.

În încheiere, Carmen Ichim le-a mulțumit membrilor echipei sale, care i-au fost alături în ultimii doi ani. Odată cu demiterea prefectului, cabinetul din care fac parte consilierii este dizolvat, iar noul reprezentant al Guvernului în teritoriu își va forma o nouă echipă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.