Ministrul Muncii Ioan Botis a ajuns ieri, incognito, la Casa de Pensii Buzau unde si-a luat bon de ordine si a stat la rand alaturi de alti pensionari. Anuntul a fost facut de presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda intr-o conferinta de presa in care a tinut sa precizeze ca ministrul a fost extreme de multumit de cum functioneaza lucrurile la Casa Judeteana de Pensii Buzau.
“Ministrul s-a dus la Casa de Pensi, fara sa anunte pe nimeni. Si-a luat bon, a stat de vorba cu pensionarii, apoi a mers la ghiseu si a fost foarte multumit. A spus chiar ca va implementa sistemul de la Buzau in toata tara”, aprecizat Cezar Preda
Conducerea Casei de Pensii Buzau a implementat in urma cu mai mult timp un sistem de electronic de repartizare a oamenilor la ghiseu. Pensionarii care doresc samearga la unul din ghiseele institutiei isi iau un bon de ordine apoi se aseaza la mese asteptand sa le vina randul. In momentul cand trebuie sa se prezinte la ghiseu, pe un ecram amplasat la vedere apare atat numarul de ordine extras cat si numarul ghiseului la care trebuie sa se prezinte persoana.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Cezar-PREDA1.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.