relaxing in nature with book and music

Un alt proiect inedit va fi lansat de Muzeul Judeţean în sprijinul buzoienilor interesaţi de cultură. Începând din data de 13 iulie şi până în luna octombrie, buzoienii aflaţi la plimbare în Parcul Crâng, au la dispoziţie cărţi gratuite. Astfel, proiectul „Carte de dat, carte de luat” este conceput să funcţioneze după principiul „pay it forward” (dă mai departe!).

 „Ne propunem amplasarea, în primă fază, a unui număr de opt casete ce urmează a fi fixate pe aleea principală a Parcului Crâng, zona de la intrarea dinspre Bulevardul Stadionului, către Obelisc, în proximitatea băncilor pentru odihnă. În aceste casete, Muzeul Judeţean Buzău şi partenerii săi vor depune mai multe cărţi, însă toţi buzoienii sunt invitaţi să aducă din biblioteca proprie cărţi spre a le pune la dispoziţia tuturor cititorilor”, a declarat Laurenţiu Grigoraş, directorul Muzeului Judeţean.

Cei interesaţi de lectură, vor putea lua gratuit câte o carte spre a o lectura, fie în Parcul Crâng, fie acasă, cu condiţia să o aducă înapoi după terminarea lecturii.

   „Ne propunem ca proiectul «Carte de dat, Carte de luat» să fie implementat anual, în perioada iunie-septembrie, perioadă care coincide cu vacanţa de vară (13 iulie – 1 octombrie). De asemenea, ţinând cont de faptul că Muzeul Judeţean Buzău îşi propune deschiderea bibliotecii proprii-, cu caracter intern în momentul de faţă-, către publicul larg, lectura în Parcul Crâng constituie atât un preambul al acestui lucru, cât şi o extensie a acestuia”, a mai declarat directorul Muzeului Judeţean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.