Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a achiziţionat, de la două firme, servicii de întreţinere a drumurilor pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, valoarea acordului cadru fiind estimată la peste 27 milioane de lei (5,82 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Acordul cadru vizează efectuarea de lucrări de întreţinere periodică – tratamente bituminoase executate la rece, pentru o perioadă de 36 luni, pe drumurile din administrarea DRDP Bucureşti. Cele două firme care au câştigat sunt Spring Road Cargo din Alexandria, judeţul Teleorman, şi Luconsa BM din Galaţi.

Cel mai valoros contract este pentru lotul 6 – Secţia Drumuri Naţionale (SDN) Buzău, cu o valoare maximă de 10,55 milioane lei (2,27 milioane euro), fără TVA. Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

Semnarea contractului va viza efectuarea de lucrări de întreţinere periodică – tratamente bituminoase executate la rece, pentru o perioadă de 36 luni, pe drumurile din administrarea DRDP Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.