catalin-predoiu-a-prezentat-guvernul-din-umbra-al-pdl-cine-figureaza-pe-lista-18462886Prim-vicepresedintele democrat-liberal Catalin Predoiu si presedintele PDL Constanta, senatorul Gigi Chiru , sunt responsabili de conducerea organizatiei judetene a PDL Buzau, dupa demisia din functie a lui Cezar Preda. „Domnul Catalin Predoiu a fost imputernicit de Biroul Permanent National sa vina sa se ocupe impreuna cu secretarul regional, domnul Gigi Chiru, de Organizatia Judeteana a PDL Buzau. Restul detaliilor, maine (miercuri – n.red.), cand se va convoca Biroul Permanent Judetean, la care vor fi prezenti domnul Predoiu si domnul Chiru”, a spus Cezar Preda pentru Mediafax.

Deputatul PDL a catalogat drept un castig desemnarea lui Catalin Predoiu responsabil de organizatia din Buzau a PDL, in timp ce prim-vicepresedintele democrat-liberal a precizat ca nu a preluat conducerea organizatiei buzoiene a PDL. „Nu am preluat conducerea PDL Buzau. Activitatea mea este concentrata pe pregatirea prezidentialelor. Voi sprijini colegii sa gaseasca o solutie. Relatiile mele cu domnul Cezar Preda sunt colegiale, bune”, a explicat Catalin Predoiu.

Cezar Preda si-a anuntat, miercuri, demisia din toate functiile detinute in PDL, respectiv de vicepresedinte la nivel national si presedinte  al organizatiei judetene din Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.